Paras 60-vuotislahja

60v lahja, jonka kehtaa antaa hänelle, jolla on jo kaikkea. Uniikki lahjaidea! Karikatyyri jää mieleen myös muille vieraille ja päivänsankarille ei jää varmasti epäselväksi, mikä oli paras lahja näissä juhlissa.

50-vuotislahja

60 vuotis lahja tai eläkkeelle jäävälle

Karikatyyri on hyvän mielen piirretty muotokuva, joka on täynnä hauskoja henkilökohtaisia yksityiskohtia päivänsankarin elämän varrelta. Karikatyyritaulu on hauska 60-vuotislahja. Taulussa voidaan korostaa ilmeikkäästi henkilön ulkoisia piirteitä tai jotain persoonallista luonteen ominaisuutta. Kuvassa suurennetaan suurta tai pienennetään pientä, mutta ei koskaan niin että sillä loukataan ketään. Katso saamaani palautetta tästä.

Helppo ja vaivaton tilaus

Taulun tilaus on vaivatonta, tarvitset vain pari valokuvaa päivänsankarista ja pieni kuvausteksti esim. ammatista, harrastuksista tai jostain rakkaasta paikasta tai asioista.

Tyytyväisyystakuu

Annan työlleni tyytyväisyystakuun - saat kuvasta aina luonnoksen ja ellet ole fiksausten jälkeenkään siihen tyytyväinen, niin tilaus perutaan eikä tarvitse mitään siitä maksaakaan. Lisää tekijästä >

Klarna maksuvaihtoehdot

Verkkokaupassani on käytössä Klarnan maksutavat, joten voit itse päättää maksatko heti kortilla tai verkkopankissa vai haluatko käyttää Klarnan maksua osissa.

Lahja 60-vuotiaalle

Erilainen 60-vuotislahja

Karikatyyritaulu erottuu juhlapöydästä ja on aivan varmasti yksi juhlien puheenaihe. Persoonallinen muotokuva on kunnianosoitus päivänsankarille, siksi taulun yksityiskohtia kannattaa miettiä hieman tarkemmin. 
Taulu on myös lahja, jonka antaja jää mieleen kaikille. Et sekoitu viinapullojen tai lahjakorttien tuojiin. Lahjasta saa myös paljon henkilökohtaisemman, kun sisällytät yksityiskohtiin sellaista, mitä ulkopuoliset ei välttämättä hoksaa.
Myös työhön tai harrastuksiin liittyvät yksityiskohdat on suosittuja liittää tauluun, etenkin jos se tulee eläkkeelle jäävälle. Samoin hyvin toimii myös joku rakas paikka, kesämökki tai muu helposti tunnistettava ympäristö.

60-vuotislahja

Kätevä kimppalahja

Karikatyyritaulu on helppo ja vaivaton kimppalahja, voitte antaa taulun vaikka perheen tai työporukan ominaisuudessa. Suunnitteluun ja ideointiin voi osallistua koko porukka, mikä varmistaa sen että yksityiskohtia tulee paljon ja taulusta tulee vaikka hauska eläkelahja.
Tämä on loistava 60v lahja, jonka avaaminen on ikimuistoinen tilaisuus ja se kannattaa ehdottomasti ottaa videolle. 
Verkkokaupassani on käytössä Klarna maksutavat, eli siitä tulee mukavasti joustoa maksuvaihtoehtoihin. Työlläni on tietenkin myös tyytyväisyystakuu, josta voit lukea lisää täältä.

60v lahja jonka tilaat helposti

Karikatyyri valokuvasta

1. Etsi valokuvia

Etsi muutama hyvä valokuva päivänsankarista ja ainakin yksi lähikuva, jossa silmät näkyy selkeästi. Keksi lyhyt kuvausteksti ammatista, harrastuksista jne ja millaisia yksityiskohtia tauluun niistä saisi. Tee tilaus verkkokaupassa.

Synttärilahja luonnos

2. kommentoi luonnosta

Lähetän taulusta luonnoksen sähköpostilla kommenteille, joiden pohjalta teen tarvittaessa korjauksia... usein ideoita alkaa syntyä kun näkee ensimmäisen luonnoksen ja niistä saa hyviä ideoita virittää kuvaa eteenpäin.

Postin pakettiautomaatti

3. Valmis taulu

Kun luonnos on hyväksytty, piirrän sen puhtaaksi ja väritän, mikäli tilaus on värillinen. Lopuksi kehystän ja paketoin siistiin pahvikoteloon. Lahjataulu tulee Postin pakettiautomaattiin ja saat siitä noutokoodin matkapuhelimeen.

60v lahja Galleria

Alla esimerkkejä tauluista joita olen tehnyt 60 vuotis lahjaksi. Kun tilaat minulta karikatyyritaulun, se on aina suomalaista työtä. Näiden taulujen tekijä on suomalainen taiteilija, joten työnäytteistäni näet mitä saat - piirrostyötä ei tilata Fiverrin kautta satunnaiselta intialaistaiteilijalta. 

Tyytyväiset Asiakkaani kertovat

Karikatyyrilahja kokemuksia

”Todellista mittatilaustyötä! Tämä taiteilija ottaa huomioon tarkatkin toiveet ja työstää kuvasta useamman vedoksen ennen finaalia. Tällainen työtapa ja pieteetillä tekeminen lämmittää sydäntä. Suosittelen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Janne Kortelainen

”Aivan mahtavia ja todella upeita. Monesti olen näitä palannut katselemaan ja ihastelemaan. Yhden tilasin 50-vuotis lahjaksi ja lahjan saaja oli äärettömän iloinen ja tyytyväinen lahjastaan. Haaveena on, että saisin itsestäni värillisen koko kuvan. Se olisi PARAS lahja mitä tiedän.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kari Kaarnavuori

”Taulu oli todella hieno ja siinä oli hienosti kaikki mitä haluttiin taideteokseen. Palvelu oli aivan loistavaa, sellaista heittäytymistä yllättäviin tilanteisiin, että ei meinannut todeksi uskoa, iso kiitos vielä Janne!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Timo Kanervo

”Huikeita tuotteita. Juuri sellainen kuin halusin. Kuuntelee asiakasta ja taulu on juuri oikeanlainen. Suosittelen lämpimästi!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hanna Määttä

”Lopputulos eli työnjälki oli loistavan hyvä. Asiointi Jannen kanssa oli helppoa, ystävällistä ja kaikin puolin mutkatonta. Niin lahjan saaja, kuin antajatkin olivat erinomaisen tyytyväisiä. Suosittelen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kimmo Ruokoniemi

“Sain lahjaksi värikkään karikatyyrin ja miten upea se onkaan, kiitos taiteilijalle joka on osannut kysyä ja tallentaa teokseen just minulle mieluisat asiat! Taidetta isolla Teellä!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tom Tom

“Lahjoitimme Jannen työstämän karikatyyrin eläkkeelle jäävälle työkaverille. Karikatyyri oli upeasti tehty ja sisälsi kollegan työuran tärkeimmät kulmakivet sopivan humoristisesti kuvitettuna. Nappivalinta näin jälkikäteenkin arvioituna. Jannen tekemisiä voi kyllä lämpimästi suositella

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marko Forsblom

Palautetta Googlessa

Asiakaspalaute on minulle erityisen tärkeää, sillä se auttaa kehittämään näitä persoonallisia lahjoja oikeaan suuntaan. Olisin erittäin kiitollinen, jos viitsit käydä antamassa palautetta, siitä on hyötyä myös tuleville asiakkailleni, jotka vielä miettivät karikatyyrin tilaamista.

Tilaa lahja 60 vuotiaalle

Karikatyyrilahja -verkkokaupassa on käytössä Klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit valita jos haluat maksaa ostoksesi heti tai vaikka osissa. Sinä teet ostoksen, joten päätät myös miten maksat ne!

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10%, kehystyksen sekä ilmaisen toimituksen sinua lähimpään postin automaattiin.  

Arveluttaako vielä tilaaminen?  

Joskus kuitenkin tulee tilanteita, kun tavanomainen lahja ei riitä! Anna sähköpostiosoitteesi, niin muistuttelen silloin tällöin olemassa olostani, eikä tämä lahjaidea jää ihan unohduksiin. 

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.

Ja kannattaa muuten seurailla...

Pistä minun some-sivut seurantaan, niin pysyy hyvä lahjaidea mielessä :)