Paras 60-vuotislahja

60v lahja, jonka kehtaa antaa hänelle, jolla on jo kaikkea. Uniikki lahjaidea! Karikatyyri jää mieleen myös muille vieraille ja päivänsankarille ei jää varmasti epäselväksi, mikä oli paras lahja näissä juhlissa.

50-vuotislahja

60 vuotis lahja tai eläkkeelle jäävälle

Karikatyyri on hyvän mielen piirretty muotokuva, joka on täynnä hauskoja henkilökohtaisia yksityiskohtia päivänsankarin elämän varrelta. Karikatyyritaulu on hauska 60-vuotislahja. Taulussa voidaan korostaa ilmeikkäästi henkilön ulkoisia piirteitä tai jotain persoonallista luonteen ominaisuutta. Kuvassa suurennetaan suurta tai pienennetään pientä, mutta ei koskaan niin että sillä loukataan ketään. Katso saamaani palautetta tästä.

Helppo ja vaivaton tilaus

Taulun tilaus on vaivatonta, tarvitset vain pari valokuvaa päivänsankarista ja pieni kuvausteksti esim. ammatista, harrastuksista tai jostain rakkaasta paikasta tai asioista.

Tyytyväisyystakuu

Annan työlleni tyytyväisyystakuun - saat kuvasta aina luonnoksen ja ellet ole fiksausten jälkeenkään siihen tyytyväinen, niin tilaus perutaan eikä tarvitse mitään siitä maksaakaan. Lisää tekijästä >

Klarna maksuvaihtoehdot

Verkkokaupassani on käytössä Klarnan maksutavat, joten voit itse päättää maksatko heti kortilla tai verkkopankissa vai haluatko käyttää Klarnan maksua osissa.

Lahja 60-vuotiaalle

Erilainen 60-vuotislahja

Karikatyyritaulu erottuu juhlapöydästä ja on aivan varmasti yksi juhlien puheenaihe. Persoonallinen muotokuva on kunnianosoitus päivänsankarille, siksi taulun yksityiskohtia kannattaa miettiä hieman tarkemmin. 
Taulu on myös lahja, jonka antaja jää mieleen kaikille. Et sekoitu viinapullojen tai lahjakorttien tuojiin. Lahjasta saa myös paljon henkilökohtaisemman, kun sisällytät yksityiskohtiin sellaista, mitä ulkopuoliset ei välttämättä hoksaa.
Myös työhön tai harrastuksiin liittyvät yksityiskohdat on suosittuja liittää tauluun, etenkin jos se tulee eläkkeelle jäävälle. Samoin hyvin toimii myös joku rakas paikka, kesämökki tai muu helposti tunnistettava ympäristö.

60-vuotislahja

Kätevä kimppalahja

Karikatyyritaulu on helppo ja vaivaton kimppalahja, voitte antaa taulun vaikka perheen tai työporukan ominaisuudessa. Suunnitteluun ja ideointiin voi osallistua koko porukka, mikä varmistaa sen että yksityiskohtia tulee paljon ja taulusta tulee vaikka hauska eläkelahja, paras läksiäislahja työkaverille.
Tämä on loistava 60v lahja, jonka avaaminen on ikimuistoinen tilaisuus ja se kannattaa ehdottomasti ottaa videolle. 
Verkkokaupassani on käytössä Klarna maksutavat, eli siitä tulee mukavasti joustoa maksuvaihtoehtoihin. Työlläni on tietenkin myös tyytyväisyystakuu, josta voit lukea lisää täältä.

60v lahja jonka tilaat helposti

Karikatyyri valokuvasta

1. Etsi valokuvia

Etsi muutama hyvä valokuva päivänsankarista ja ainakin yksi lähikuva, jossa silmät näkyy selkeästi. Keksi lyhyt kuvausteksti ammatista, harrastuksista jne ja millaisia yksityiskohtia tauluun niistä saisi. Tee tilaus verkkokaupassa.

Synttärilahja luonnos

2. kommentoi luonnosta

Lähetän taulusta luonnoksen sähköpostilla kommenteille, joiden pohjalta teen tarvittaessa korjauksia... usein ideoita alkaa syntyä kun näkee ensimmäisen luonnoksen ja niistä saa hyviä ideoita virittää kuvaa eteenpäin.

Postin pakettiautomaatti

3. Valmis taulu

Kun luonnos on hyväksytty, piirrän sen puhtaaksi ja väritän, mikäli tilaus on värillinen. Lopuksi kehystän ja paketoin siistiin pahvikoteloon. Lahjataulu tulee Postin pakettiautomaattiin ja saat siitä noutokoodin matkapuhelimeen.

60v lahja Galleria

Alla esimerkkejä tauluista joita olen tehnyt 60 vuotis lahjaksi. Kun tilaat minulta karikatyyritaulun, se on aina suomalaista työtä. Näiden taulujen tekijä on suomalainen taiteilija, joten työnäytteistäni näet mitä saat - piirrostyötä ei tilata Fiverrin kautta satunnaiselta intialaistaiteilijalta. 

Tyytyväiset Asiakkaani kertovat

Asiakaspalaute on minulle erityisen tärkeää, sillä se auttaa kehittämään näitä persoonallisia lahjoja oikeaan suuntaan. Olisin erittäin kiitollinen, jos viitsit käydä antamassa palautetta, siitä on hyötyä myös tuleville asiakkailleni, jotka vielä miettivät karikatyyrin tilaamista.

Tilaa lahja 60 vuotiaalle

Karikatyyrilahja -verkkokaupassa on käytössä Klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit valita jos haluat maksaa ostoksesi heti tai vaikka osissa. Sinä teet ostoksen, joten päätät myös miten maksat ne!

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10%, kehystyksen sekä ilmaisen toimituksen sinua lähimpään postin automaattiin.  

Arveluttaako vielä tilaaminen?  

Joskus kuitenkin tulee tilanteita, kun tavanomainen lahja ei riitä! Anna sähköpostiosoitteesi, niin muistuttelen silloin tällöin olemassa olostani, eikä tämä lahjaidea jää ihan unohduksiin. 

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.

Ja kannattaa muuten seurailla...

Pistä minun some-sivut seurantaan, niin pysyy hyvä lahjaidea mielessä :)