Paras äitienpäivälahja joka pelastaa sinut pulasta

Paras äitienpäivälahja joka pelastaa sinut pulasta

Muistutus!! Tänä vuonna 2021 äitienpäivää vietetään 9.5. eli se on aina toukokuun toinen sunnuntai. Perinteisesti aamuun kuuluu äidin hemmottelu tuomalla aamiainen ja kahvit vuoteeseen, äitienpäivälahjat unohtamatta lasten tekemiä äitienpäiväkortteja.

Useimmat äitienpäivät menevät saman kaavan mukaan... mutta entäpä jos tällä kertaa yllätät äidin aivan erilaisella lahjalla?! Kaikkien aikojen paras äitienpäivälahja ei tosiaankaan ole poreallas tai pähkinän kokoinen timanttisormus. Varmasti moni äiti ottaisi nekin vastaan, eipä siinä mitään. Hieman yksinkertaisemmista eleistä syntyy kuitenkin ikimuistoisimpia lahjoja. Karikatyyritaulu on juuri sellainen!

Hauska, valokuvien pohjalta piirretty karikatyyri on uniikki ja varmasti henkilökohtaisin lahja, mitä äiti osaisi odottaakaan. 

Vaivaton äitienpäivälahja

Karikatyyri on täysosuma lahja ja ennen kaikkea vaivaton tilata. Sinun ei tarvitse yrittää livahtaa salaa kaupoille, voit kaivaa kännykästä muutaman hyvän valokuvan ja laatia lyhyen kuvauksen ammatista, harrastuksista, lemmikeistä tai jostain muista rakkaista asioista.

Lahjasta saa paremman, mitä enemmän pieniä yksityiskohtia jaksaa keksiä. Silloin kuvassa on enemmän tunnetta ja tutkittavaa. Joukossa voi olla muutama "inside" yksityiskohta, joita ei välttämättä muut tajua. 

Turvallista hankkia

Saat valmistuvasta kuvasta aina luonnoksen kommentteja varten. Jos tarvitaan tehdä säätöjä, lähetän joka vaiheesta uuden luonnoksen. Jos kuva tulee väreissä, lähetän vielä ennen tulostusta vedoksen sähköpostilla.

Vaikka taulu tehdään yksilöllisesti tilauksesta, eikä niitä ole kuin tasan yksi kappale maailmassa, on tilaaminen turvallista sillä työlläni on tyytyväisyystakuu! Eli jos luonnos ei ala säätöjenkään jälkeen olla mieleinen, niin tilaus raukeaa ja saat rahasi takaisin. 

Sivuillani olevista työnäytteistä näet, mitä olet saamassa. Kuvia ei siis teetetä satunnaisella intialaisellla taiteilijalla vaan piirrän taulut itse, eli tuet samalla suomalaista työtä, josta myös pidetään, katso tästä palautteita.

Taulun voit tilata mustavalkoisena tai värillisenä, rinta- tai kokovartalokuvana. Vaihtoehdot löytyvät verkkokaupasta. Varaa taulun valmistumiseen noin pari viikkoa, mustavalkoisen onnistuu tekemään usein nopeammallakin aikataululla.

Äidin kuva mukiin

Uusi ja edullisempi lahjaidea on piirretty profiilikuva, jonka voit painattaa helposti mukiin tai esiliinaan tms.

Sarjakuva-tyylinen piirros on upean näköinen ja helppo soveltaa moneen tarkoitukseen. Sen voi painattaa valokuvaliikkeissä lukemattomiin tuotteisiin ja sen lisäksi piirrosta voi käyttää some-profiilikuvana, käyntikortissa tai sähköpostin allekirjoitukseen. 

Jos haluat tänä vuonna onnistua äitienpäivälahjan hankinnassa, niin laita tilausta vetämään!

> Klikkaa tästä ja tee tilaus <

Liity postituslistalleni, niin saat hyvissä ajoin muistutuksia mm. kalenterin merkkipäivistä, jolloin jää aikaa lahjan hankintaan... toimii vaikka et karikatyyriä tilaisikaan.