Hääpäivälahja miehelle - ideoita

Hääpäivälahja miehelle - ideoita

Haluaisitko yllättää puolisosi hauskalla ja uniikilla taululla, jossa voisi olla tärkeitä yksityiskohtia matkanne varrelta?

Miehet ei välttämättä osaa odotella hääpäivänä lahjoja, siksi voisikin olla aika mieleinen yllätys antaa hänelle tavallaan yhteiseksi lahjaksi karikatyyritaulu. Se on muutenkin uusi ja erilainen hääpäivälahja idea

Taulussa voi olla molempien ammatit tai ehkä romanttisemman hääpäivälahjan saa kun liittää kuvaan harrastukset ja jonkun yhteisen rakkaan paikan. Harrastushan voi olla myös yhteinen.

Hääpäivälahja omille vanhemmille

Karikatyyrin voi teettää hääpäivälähjaksi myös omille vanhemmille, ellet halua välttämättä antaa mitään kultapäälysteisiä saviastioita. Varsinkin nyt aikana, jolloin ei voi tehdä matkoja, eikä lahjaksi oikein voi antaa mitään elämyksiäkään. Tauluun voi upottaa runsaasti muistoja vanhempien matkasta ja miksipä ei jotain koko perheen yhteisiä juttujakin.

Hauska taulu on ikimuistoinen hääpäivälahja.

Hauska taulu on ikimuistoinen hääpäivälahja.

Yksi hyvä idea on myös tehdä karikatyyri alkuperäisestä hääkuvasta, eli kasvot piirretään tämän hetken tilanteesta, mutta taustat tulee originaalin mukaisesti. Tämä toimii hyvin, jos ei ole mitään harrastuksia tai ei keksi muita yksityiskohtia tauluun.

Lue lisää karikatyyreistä ja tee tilaus verkkokaupasta. Tauluillani on myös tyytyväisyystakuu ja ne on suomalaista työtä.

Liity postituslistalleni, niin saat hyvissä ajoin muistutuksia mm. kalenterin merkkipäivistä, jolloin jää aikaa lahjan hankintaan... toimii vaikka et karikatyyriä tilaisikaan.