Klarna - maksa silloin kuin sinulle parhaiten sopii

Klarna - maksa silloin kuin sinulle parhaiten sopii

Sain verkkokauppaani käyttöön Klarnan, eli lahjan tilaaminen ei ole enää maksutavoista kiinni. Voit maksaa heti haluamallasi tavalla, kortilla tai verkkopankissa, tai ottaa käyttöön Klarnan maksun osissa.

Eli Klarna tarjoaa jokaiseen tilanteeseen sopivimman maksutavan. Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Maksa myöhemmin joko 14-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Sinä ostat. Sinä päätät.

Mikä Klarna?

”Ei enää luottokortin etsimistä laukunpohjalta tai pitkien salasanojen muistamista. Ei enää epäröintiä verkkokaupan luotettavuudesta. Klarna täyttää tiedot puolestasi ja toimii takuuna verkkokaupan luotettavuudesta. Maksusi prosessoidaan heti ja saat sen näkyviin Klarna-sovellukseen.

Jos maksun prosessoiminen epäonnistuu, yritämme uudelleen. Jos ostos ei vieläkään mene läpi, saat 14-päivän kuluttoman laskun, jonka voit maksaa myöhemmin helposti sähköpostistasi tai Klarna-sovelluksessa.”

Lue täältä lisää Klarnasta >

Tämän tarkoitus on siis helpottaa karikatyyritaulun tilaamista ja lisätä molemminpuolista luottamusta. Työlläni on yhä tyytyväisyystakuu, mikä kattaa luonnoksen säätämisen ja korjailut - valmis taulu on uniikki ja yksilöllinen tilaustyö, joten sillä ei onää ole palautusoiteutta, siksi onkin tärkeä tehdä säädöt ja korjailut luonnosvaiheessa :)

Joskus sitä tarvitsee lahjan, joka ei ole ihan tavallinen... silloin kannattaa harkita karikatyyrin tilaamista.

Liity postituslistalleni, niin saat hyvissä ajoin muistutuksia mm. kalenterin merkkipäivistä, jolloin jää aikaa lahjan hankintaan... toimii vaikka et karikatyyriä tilaisikaan.