Lahja miehelle jolla on jo kaikkea | Puutaulu omasta kuvasta

Lahja miehelle jolla on jo kaikkea | Puutaulu omasta kuvasta

Uusi ja todellakin erilainen lahja miehelle jolla on jo kaikkea. Tälläistä hänellä ei ole - puutaulu omasta kuvasta!

Karikatyyri on jo itsessään poikkeava ja huomiota herättävä lahja, mutta kun se on poltettu tuppeensahatulle puulle, tulee siitä vielä entistäkin yksilöllisempi. Jokainen puupala on uniikki, joka korostaa muutenkin ainutlaatuista lahjaideaa. Ekologinen lahja, joka sopii vastuulliselle henkilölle, jolle ei voi hankkia mitään perinteisiä harrastus- tai kulutustarvikkeita.

Puutaulun tekemiseen ei tarvitse tulostusvärejä tai valokuvapaperia. Kuva syntyy sähköisesti, jonka jälkeen kuva poltetaan laserilla käsittelemättömälle tuppeensahatulle lankulle. Koko noin 20x25 cm, paksuus 2,3 cm.

Puutaulu sopii sekä yhdelle päivänsankarille, mutta on myös erittäin mainio tupaantulijaislahja vaikka mökille. 

Taulu on kokonaan suomalaista työtä, eli piirtäjänä on ihan kotimainen artisti. Jos sinulle tai vastaanottajalle on tärkeää tukea suomalaisuutta, niin tämä on nappilahja! 

Miten tälläisen saa?

Voit tehdä tilauksen helposti verkkokaupassa. Valitse haluamasi versio; 2 hengen kuva tai yhdelle joko kokokuva tai rintakuva. Piirrettävistä henkilöistä tarvitsen muutamia valokuvia, vaikka taulu tulisi pariskunnalle, ei kuvissa tarvitse olla molemmat vaan käy erillisetkin kuvat. Pääasia on että kuvissa näkysi kasvot hyvin, sillä se helpottaa piirteiden hakemista.

Lähetän hahmoista luonnoksen kommenteille, joiden pohjalta teen tarvittavia säätöjä sen verran että taulusta saadaan mieleinen. Jos nyt kävisi jostain syystä niin, ettei lopputulos alkaisi miellyttämään, niin työlläni on tyytyväisyystakuu - eli jos luonnos ei vaan ala toimimaan, niin ei myöskään maksa mitään. Voit katsoa tyytyväisyystakuusta lisää täältä.

Lisää karikatyyreistäni voit lukea myös Usein kysytyistä kysymyksistä.

Tee tilaus tästä >