SYNTTÄRIONNITTELUT tyylillä | Huumori onnittelut 50 vuotiaalle

SYNTTÄRIONNITTELUT tyylillä | Huumori onnittelut 50 vuotiaalle

Synttärionnittelut voit hoitaa monella eri tavalla; tyydyt johonkin tavanomaiseen tai ilmestyt juhliin mukanasi jotain sellaista, mistä puhutaan vielä todella kauan. Karikatyyritaulusta saat esimerkiksi ainutlaatuiset huumori onnittelut 50-vuotiaalle miehelle - hänelle jolla on jo kaikkea!

Karikatyyri on syntymäpäivälahja, onnittelut 50 vuotiaalle, ​jossa voidaan korostaa hauskasti hänen ulkoisia piirteitä tai jotain persoonallista luonteen ominaisuutta. Useimmiten siinä suurennetaan suurta tai pienennetään pientä ja kuvassa keskitytään kasvoihin, siitä syystä karikatyyrin muu vartalo piirretään pieneksi. Se on paras synttärilahja henkilölle, joka on tehnyt vähänkään merkittävää elämässään. ​

Suomalaiset onnen toivotukset

Kun tilaat karikatyyritaulun, tuet suomalaista työtä. Näiden taulujen tekijä on suomalainen taiteilija, joten työnäytteistäni näet mitä saat - niitä  ei tilata Fiverrin kautta satunnaiselta intialaistaiteilijalta.

Toimitan kuvasta aina luonnoksen kommenteille ja tarvittaessa muokkausta tehdään niin kauan, että taulusta tulee mieleinen. Työlläni on tyytyväisyystakuu, eli jollei luonnos ala korjaustenkaan jälkeen miellyttämään, niin tilaus raukeaa.

Paras lahjaidea jos olet 50 vuotias huumori mies :)

Paras lahjaidea jos olet 50 vuotias huumori mies :)

Huumori synttärionnittelut !

Tilauksesta tehty karikatyyritaulu on aina hyväntuulinen onnentoivotus, eikä sillä haluta tietenkään pilkata eikä irvailla kenellekään. Karikatyyrin tilaamalla tuet myös samalla suomalaista työtä, sillä se on täysin kotimainen synttärilahja - ei Intiassa alihankintana piirretty tusinatuote. Et myöskään osaltasi kuormita luontoa antamalla puoliväkisin keksittyä varaston perälle heitettävää tavaraa. Taulu on taidetta ja se säilytetään sekä siitä riittää puheenaiheita monien vieraiden kanssa tulevaisuudessa.

Arvostettu lahjaidea

Karikatyyritaulun saaja osaa arvostaa tätä lahjaa, sillä niitä ei ole maailmassa kuin tämä yksi kappale. Se voittaa taatusti harvinaisemmankin konjakin, joka katoaa kun se on juotu, eikä sitä muistella ystävien kanssa. Taulu on uniikki ja yksilöllinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea.

Näin tilaan taulun

Nämä syntymäpäivä onnittelut voi hankkia ilman suurta vaivaa - tarvitset vain muutaman ilmeikkään valokuvan päivänsankarista ja saatteeksi lyhyt kuvausteksti harrastuksista tai jostain rakkaista asioista / paikoista. 

Taulun tilaat helpoiten verkkokaupasta, käytössä on Klarna-maksutavat, joten voit itse päättää kuinka ja millä haluat maksaa.

Lähetän aina luonnoksen kommenteille ennen lopullista työtä, sinulla on siis vielä hyvä mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Tauluissa on myös tyytyväisyystakuu. Katso lisää usein kysytyistä kysymyksistä...

  1. Säästä aikaa ja vältytte hankkimasta mitään turhaa tavaraa, joka sankarilta jo löytyisikin.
  2. Tämän yksilöllisempää tai persoonallisempaa synttärilahjaa saa hakea. Näitä ei ole kuin yksi kappale.
  3. Tee tilaus turvallisin mielin, sillä annan työlle tyytyväisyystakuun. Eli ellei ole hyvä, niin ei mitään maksakaan.
  4. Unohtumattomat huumori onnittelut 30 vuotiaalle, 50 vuotiaalle tai 60 vuotiaalle.

Liity postituslistalleni, niin saat hyvissä ajoin muistutuksia mm. kalenterin merkkipäivistä, jolloin jää aikaa lahjan hankintaan... toimii vaikka et karikatyyriä tilaisikaan.

TILAA OMASI TÄSTÄ >