Syntymäpäiväonnittelut tyylillä ja mieleenjäävästi

Syntymäpäiväonnittelut tyylillä ja mieleenjäävästi

Jokaiselle meistä tulee varmasti ainakin kerran vuodessa eteen tilanne, kun pitäisi kehitellä jonkunlaiset syntymäpäiväonnittelut joko ystävälle, puolisolle, työkaverille tai jollekin sukulaiselle. Osalle riittää varmasti se että Googlaa jonkun syntymäpäiväonnittelu runon ja tulostaa nätille paperille. Mutta entäpä jos se ei ihan nyt riitäkään?!

Yleisesti syntymäpäiväonnittelut mielletään niin, että se on joku värssy tai onnittelukortti. Että lahjat on sitten erikseen. Mutta miksei syntymäpäiväonnittelut voisi yhtä lailla olla visuaaliset?! Piirretyn kuvan muodossa. 

Karikatyyripiirrokseen voi sisällyttää syntymäpäiväsankarin tarinaa esimerkiksi ammatin tai harrastusten muodossa. Karikatyyri on tavallaan muotokuva, mutta huutomerkillä varustettu. Taidemuodossa korostetaan henkilön kasvoja sekä luonnetta... siksi pää on pääosassa ja vartalo sekä taustat vain hieman täydentävät kuvaa. 

Esimerkkejä lahjaksi tehdyistä tauluista.

Esimerkkejä lahjaksi tehdyistä tauluista.

Syntymäpäiväonnittelut hankit vaivattomasti

Tällaisen taulun tilaaminen on vaivatonta ja helppoa, tarvitset vain muutaman valokuvan ja hieman kuvaustekstiä lahjan saajasta. Kuvaan kannattaa lisätä mukaan mahdollisimman paljon yksityiskohtia, ne voivat olla vaikka ammattiin tai työhön liittyviä tai jokin rakas paikka. Taulu on sitä hauskempi ja henkilökohtaisempi lahja, mitä enemmän siihen keksii tarinaa. Tilaus tehdään verkkokaupassa. Valmiita vaihtoehtoja on useita.

Tilaus kannattaa tehdä noin pari viikkoa ennen h-hetkeä, sillä tekovaiheessa lähettelen luonnoksia kommenteille. Kuva tehdään siis tavallaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työlläni on myös tyytyväisyystakuu, eli jos luonnos ei ala säätöjenkään jälkeen miellyttämään, niin tilaus raukeaa eikä mitään tarvitse maksaa.

Kun taulu on valmis, lähetän paketin lähimpään Postin pakettiautomaattiin noudettavaksi.

Pidetty lahja

Karikatyyri on osoittautunut onnistuneeksi lahjaideaksi jo satoja kertoja. Olen ottanut kiitollisena vastaan kiitoksia asiakkailtani - usein jo luonnosvaiheessa, kun näkevät ensimmäisen kerran mitä on tulossa. 

Jos haluat todella yllättää seuraavissa juhlissa, niin käy tilaamassa oma karikatyyri täältä >

Liity postituslistalleni, niin saat hyvissä ajoin muistutuksia mm. kalenterin merkkipäivistä, jolloin jää aikaa lahjan hankintaan... toimii vaikka et karikatyyriä tilaisikaan.