Tuparilahja pariskunnalle - Hauska tupaantuliaislahja

Tuparilahja pariskunnalle - Hauska tupaantuliaislahja

Etsitkö jotain erilaista tuparilahjaa pariskunnalle? Kun perinteinen lahja ei riitä ja tarvitset jotain sellaista, mikä erottuu ja jää mieleen, tilaa uniikki käsinpiirretty karikatyyritaulu. 

Vanhojen suomalaisperinteiden mukaan paras tupaantuliaislahja isäntäväelle on leipä ja suola. Uskomusten mukaan niillä toivotetaan onnea ja varmistetaan, että uudessa kodissa riittää leipää.

Tuparilahja eli tupaantuliaislahja on kaunis ele uuteen kotiin muuttavalle. Jos kyse on aikuisesta pariskunnasta, kannattaa ehkä unohtaa astiastot ja kodinkoneet, koska sellaiset on jo varmasti hankittu oman maun mukaan. Lahjakortti tai viinipullo voi taas olla merkki mielikuvituksen puutteesta, vaikka se olisikin hieman parempaa vuosikertaa. 

Huumorintajuisen tupaantuliaislahja

Karikatyyritaulu on mahtava lahjaidea pariskunnalle, joilla on kykyä nauraa itselleen. Taulu on helppo ja vaivaton tilata ja sen saa räätälöityä aivan tarkkaan pariskunnan harrastusten, ammattien tai rakkaiden asioiden mukaan. Sinne voi lisätä hauskoja inside-yksityiskohtia, joita ei välttämättä muut edes tajua.

Taulun tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupassa. Tarvitset muutaman valokuvan sankarista ja pienen kuvaustekstin yksityiskohtia ja taustoja varten. Lähetän kuvasta luonnoksen kommentteja varten ja säätöjä tehdään tarvittaessa niin, että olet kuvaan tyytyväinen. 

Liity postituslistalleni, niin saat aika ajoin muistutuksia ja voit tilata karikatyyrin muihinkin lahjatarpeisiin, syntymäpäivälahjaksi, eläkelahjaksi tai vaikkapa pois lähtevälle työkaverille.

Tilaa tästä >