Yhteinen lahja pariskunnalle - karikatyyri

Yhteinen lahja pariskunnalle - karikatyyri

Mikä eteen kun pitäisi keksiä joku yhteinen lahja pariskunnalle, eikä kyseessä ole mikään häälahja vaan vaikkapa tuparilahja pariskunnalle? Lahjassa pitäisi vielä jotenkin huomioida molemmat tasapuolisesti... karikatyyri on silloin paras ja hauskin vaihtoehto. 

Kun annat lahjaa yhden henkilön sijaan pariskunnalle jouluna, hääpäivänä tai muuna merkkipäivänä, sellaisen keksiminen voi olla todella aikaa vievä hommaa. Jos lahjan saajilla ei ole mitään erityisiä toiveita, sopivan lahjan keksiminen voi olla vaikeaa, erityisesti jos lahjan vastaanottajat ovat kovin erilaisia luonteiltaan ja toiveiltaan. 

Jos haluat pelata varman päälle, tilaa karikatyyritaulu sillä se on lahja, johon saa helposti mukaan kaikkea pariskuntaa yhdistävää.

Jotain muuta kuin lahjakortti

Yhteinen lahja pariskunnalle voisi hyvinkin olla esimerkiksi elämys, mutta ellei se tule saman tien mieleen, niin on usein vaikea keksiä mitään sellaista josta kumpikin pitäisi. Toinen voi nauttia seikkailuista yläilmoissa, mutta toinen pelkää korkeita paikkoja jne.

Karikatyyri on helppo toteuttaa ja pariskunnan harrastukset tai ammatit voidaan upottaa hauskalla tavalla kuvaan. Jos kyseessä on tuparilahja pariskunnalle esimerkiksi mökkiviemisiksi, voi kyseinen paikka näkyä kuvassa taustalla. Mikä parasta, tauluun saa helposti jotain yhteisiä juttuja, joilla kuvasta tulee persoonallisempi ja henkilökohtaisempi lahja.

Hauska lahja pariskunnalle - karikatyyri

Hauska lahja pariskunnalle - karikatyyri

Hauska ja vaivaton lahjaidea

Tilauksesta tehty karikatyyritaulu on aina hyväntuulinen lahja, eikä sillä haluta pilkata tai irvailla kenellekään. Karikatyyrin tilatessasi tuet samalla suomalaista työtä, se on 100% kotimainen. Et myöskään omalta osaltasi kuormita luontoa antamalla väkisin keksittyä varaston perälle heitettävää roinaa. Taulu on taideteos ja siitä riittää puheenaiheita vieraiden kanssa tulevaisuudessa.

Arvostettu lahjaidea

Karikatyyritaulun saajat osaavat arvostaa persoonallista ja henkilökohtaista lahjaa, koska tällaisiä ei ole maailmassa kuin tämä yksi ainoa kappale. Taulu on uniikki ja yksilöllinen lahja pariskunnalle, jolla on jo kaikkea.

Uutta! Kuva poltettuna tuppeensahatulle lankulle

Jos etsit jotain vieläkin erikoisempaa lahjaideaa, niin karikatyyrin voi nyt polttaa myös puulle. Tälläinen taulu on jo melko ekologinenkin lahja, sillä puu on käsittelemätöntä ja laserilla polttaessa ei tarvita mitään värejä tai kemikaaleja. Katso lisää lankkutaulusta täältä >

Näin tilaan taulun

Taulun voi hankkia ilman vaivaa - tarvitset vain muutaman ilmeikkään valokuvan pariskunnasta ja saatteeksi lyhyt kuvausteksti harrastuksista tai jostain rakkaista asioista / paikoista. 

Tee tilaus verkkokaupassa, käytössä on Klarna-maksutavat, joten voit itse päättää kuinka ja millä haluat maksaa.

Lähetän aina luonnoksen kommenteille ennen lopullista työtä, sinulla on siis vielä hyvä mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Tauluissa on myös tyytyväisyystakuu. Katso lisää usein kysytyistä kysymyksistä...

  1. Säästä aikaa ja vältyt hankkimasta mitään turhaa tavaraa, joka pariskunnalta mahdollisesti löytyisikin.
  2. Tämän yksilöllisempää tai persoonallisempaa tuomista saa hakea. Näitä ei ole kuin yksi kappale.
  3. Tee tilaus turvallisin mielin, sillä annan työlle tyytyväisyystakuun. Eli ellei ole hyvä, niin ei mitään maksakaan.

Liity postituslistalleni, niin saat hyvissä ajoin muistutuksia mm. kalenterin merkkipäivistä, jolloin jää aikaa lahjan hankintaan... toimii vaikka et nyt karikatyyriä tilaisikaan.

TILAA TAULU TÄSTÄ >