Ystävänpäivälahja miehelle

Ystävänpäivälahja miehelle

Ystävänpäivälahja miehelle - haluaisitko joskus tehdä vaikutuksen ja antaa lahjaksi ihan jotain muuta kuin partavettä tai sikaripaketin?

Onnistunut ja paras ystävänpäivälahja on jotain henkilökohtaista ja mietittyä, jotain mikä saa hänet tuntemaan itsensä ajatelluksi sekä huomatuksi. Ystävänpäivälahjat on usein merkitykseltään jotain henkilökohtaista, personoidut lahjat ovat suosittuja ja myös haluttuja lahjaideoita.

Mieluisin ystävänpäivälahja sisältää jotain, mikä yhdistää sen rakkaisiin asioihin tai paikkoihin. Hyvä lahjaidea on antaa ystävälle joku elämys. Niissä on vain ehkä se vika, ettei jää mitään pysyvää... vain muisto. Tai ehkä video todisteeksi.

Mikä sitten voisi olla paras lahjaidea ystävälle?

Karikatyyri on naurattava lahjaidea!

Karikatyyri on naurattava lahjaidea!

Ystävänpäivälahja joka jää mieleen

Jos haluat antaa ystävänpäivälahjan, jonka hän varmasti muistaa, tilaa hauska ja yksilöllinen karikatyyritaulu. Taulun voi täyttää yhteisillä muistoilla tai liittää siihen jotain henkilökohtaista - harrastuksen, työn tai jonkin rakkaan asian tai paikan.

Karikatyyrit piirretään aina hyväntahtoisiksi, ne ei ole mitään pilakuvia. Tarkoitus ei ole tehdä mitään näköismuotokuvaa, vaan saada hahmosta tunnistettava hauskalla tavalla. Niin että se kertoon enemmän tarinaa kuin valokuva. Katso palautteita, kuinka olen onnistunut...

Lisää mielenkiintoa karikatyyriin saa juuri yksityiskohdilla, joista tulee tarina. Mitä enemmän keksii asioita, sitä kiinnostavampi kuva on.

Miten tälläisen taulun voi saada?

Karikatyyri tilataan verkkokaupasta >Maksaa voit Klarnan eri maksuvaihtoehdoilla.

Valitse ensin millaisen taulun haluat. Vaihtoehtoina on värillinen tai mustavalkoinen, rintakuva tai kokokuva, yhden tai kahden hengen kuva.

Etsi muutama valokuva ystävästä.

Mieti lyhyt kuvausteksti. Kerro joko tärkeät harrastukset, ammatti, rakkaat asiat tai paikat. Kuvaan voi upottaa paljon hauskoja yksityiskohtia ja osa voi olla ns. "inside-juttuja" joita ei välttämättä ulkopuoliset edes tajua. Sillä saat lisää henkilökohtaisuutta lahjaasi.

Lähetän hahmosta luonnoksen kommenteille ja teen siihen säätöjä tarvittaessa. Hahmottelen taustat ja piirrän puhtaaksi, lähetän vedoksen myös tässä vaiheessa ja kuvaan voi tehdä vielä lisäyksiä.

Tulostan ja kehystän taulun. Pakkaan siistiin ja tukevaan pakettiin ja kiikutan Postiin. Käytän yleensä pakettiautomaatteja, sillä niihin Posti kuljettaa nopeiten, jopa viikonloppuina.

Liity postituslistalleni

Jos tälläinen lahja ei juuri nyt ole ajankohtainen, niin jotta idea pysyy mielessä tarpeen tullessa, liity minun postituslistalle. Lähettelen muistutuksia ja silloin tällöin myös kovia tarjouksia, joita kannattaa hyödyntää!

Jos kuitenkin tuntuu siltä, ettei karikatyyri toimi vastaanottajalla, niin katso Maikkarin blogista ystävänpäivälahja miehelle

Tilaa taulu tästä >