Onnittelukortti tai hauska etiketti pulloon

Muokattava onnittelukortti on PDF-muodossa, joten saat ladattua sen saman tien ja tekstien muokkauksen jälkeen voit tulostaa heti - ei tarvitse raahautua kauppaan, saati odotella postin tuomia verkosta tilattuja kortteja.

Muokkaa tekstit ja tulosta!

Suurin osa onnittelukorteista tuppaa olemaan kukkakortteja tai niihin on keksitty joku valmis huumoriteksti. Henkilökohtaisen silauksen virkaa ajaa lähinnä oma nimikirjoituksesi. Lähimarketista ostetulla kortilla ei vaan valitettavasti tee juurikaan vaikutusta, vaikka siinä kuinka olisi kultareunukset... Omilla teksteillä muokattu onnittelukortti on yksilöllisempi ja sen myös muistaa saaneensa.

Onnittelukortti eri tilanteisiin

Valikoimassa on eri tilanteisiin tehtyjä valmiita kuvia, joihin on asemoitu tekstit. Voit muokata mieleiseksi ja tulostaa kortin omalla tulostemellasi tai vaikkapa etiketin pulloon. PDF-tiedostossa löytyy molemmat versiot.

Ei perinteinen kortti

Onnittelukortit on nykyään bulkkituotteita, joita löytyy joka tilaisuuteen varsin laaja valikoima jo pienemmistäkin kaupoista - netistä puhumattakaan. Mutta entä jos et halua tyytyä tavalliseen - voisiko onnittelukortti olla kiinnostavampi kuin itse lahja?! 

Team Work

Our company is a group of adherents who have similar priorities and values. We know that only professional and intelligent team can deliver high-level service. Therefore, we have strict requirements for those who want to join our team.