Synttärionnittelut jotka jää kaikille mieleen?

50- tai 60-vuotis syntymäpäivät on sen tason juhlat, ettei niille kannata mennä kovin köykäisen lahjan kanssa. Ja toisaalta vaikeuskerrointa nostaa se, että juhlakalulla on jo varmasti kaikki tarpeellinen ja tarpeeton hankittu moneen kertaan. Tässä synttärionnittelut, jolla onnistut!

Syntymäpäiväonnittelu

Ikimuistoiset synttärionnittelut

Karikatyyri on hauska, piirretty muotokuva, joka on täynnä hilpeitä ja henkilökohtaisia yksityiskohtia. Taulusta saat mahtavat synttärionnittelut, siinä voidaan korostaa ilmeikkäästi päivänsankarin ulkoisia piirteitä tai jotain persoonallista luonteen ominaisuutta. Usein suurennetaan suurta tai pienennetään pientä ja keskitytään kasvoihin, siksi karikatyyrin vartalo sekä muut taustojen mittasuhteet tehdään pieneksi. Katso lisää FAQ-palstalta.

Helppo ja vaivaton tilaus

Karikatyyrin tilaaminen on vaivatonta, tarvitset vain pari valokuvaa syntymäpäiväsankarista ja lyhyen kuvaustekstin esim. ammatista, harrastuksista tai jostain rakkaasta paikasta tai asioista.

Tyytyväisyystakuu

Työlläni on tyytyväisyystakuu - saat kuvasta aina luonnoksen ja jos et ole säätöjen jälkeenkään siihen tyytyväinen, niin tilaus perutaan eikä tarvitse mitään siitä maksaakaan. Lisää tekijästä >

Klarna maksuvaihtoehdot

Verkkokaupassani on käytössä Klarnan maksutavat, joten voit itse päättää maksatko heti kortilla tai verkkopankissa vai haluatko käyttää Klarnan maksua osissa.

Tyytyväiset Asiakkaani kertovat

Asiakaspalaute on minulle erityisen tärkeää, sillä se auttaa kehittämään näitä persoonallisia syntymäpäiväonnitteluja oikeaan suuntaan. Olisin erittäin kiitollinen, jos viitsit käydä antamassa palautetta, siitä on hyötyä myös tuleville asiakkailleni, jotka vielä miettivät karikatyyrin tilaamista.

Syntymäpäiväonnittelut

Hauska 50 vuotislahja

Karikatyyri on naurattava syntymäpäivälahja. Toisenlaiset onnittelut 50 vuotiaalle - tasavuosia täyttävälle on tapana antaa jotain erityistä lahjaksi. Jos haluat antaa jotain toisenlaista perinteisen tavaralahjan sijaan, tilaa syntymäpäiväsankarille valokuvista piirretty karikatyyri.
Taulun saaja osaa arvostaa tätä lahjaa, sillä niitä ei ole maailmassa kuin tämä yksi kappale. Se voittaa taatusti harvinaisemmankin konjakin, joka katoaa kun se on juotu. 
Taulu on uniikki ja yksilöllinen 50v lahja hänelle, jolla on jo kaikkea.
Työlläni on myös tyytyväisyystakuu, lue lisää täältä.

Synttärionnittelut

Arvostettu 60 vuotis lahja

Todella mieleenjäävä ja yksilöllinen 60-vuotis lahja miehelle tai naiselle. 
Tähän ikään mennessä ihmiselle on kertynyt jo kaikki mahdollinen tavara, syntymäpäiväonnittelut ei kannata liittyä ainakaan viinilaseihin, pussilakanasetteihin tai mikrouuniin, ellei niitä erikseen ole pyydetty.
Karikatyyri on erilainen 60v lahja, joka yllättää juhlatilaisuudessa ja siitä riittää juttua ja esiteltävää myös vuosikausia myöhemminkin. Päivänsankarista piirretty taulu on täynnä värikkäitä yksityiskohtia rakkaista harrastuksista tai asioista. Ja mukaan voi lisätä muutaman "inside" yksityiskohdan, jotka ei välttämättä ulkopuolisille tarvitse auetakaan.
Karikatyyritaulu on myös suosittu eläke lahja. Eläkkeelle jäävälle työkaverille jää taulusta hyvä muisto ystävistä ja se säilyy kauemmin kuin kukat tai viskipullo.

Syntymäpäiväonnittelut tilaat vaivattomasti

Karikatyyri valokuvasta

1. Etsi valokuvat

Etsi muutama hyvä valokuva sankarista, ainakin yksi lähikuva, missä silmät näkyy selkeästi. Mieti lyhyt kuvausteksti ammatista, harrastuksista jne ja mitä hauskoja yksityiskohtia tauluun niistä saisi. Tee tilaus verkkokaupassa.

Synttärilahja luonnos

2. kommentoi luonnosta

Lähetän kuvasta luonnoksen kommenteille ja niiden pohjalta teen tarvittaessa säätöjä... usein ideoita alkaa syntyä kun näkee ensimmäisen vedoksen ja niistä saa hyviä ideoita kehittää kuvaa.

Postin pakettiautomaatti

3. Valmiit onnentoivotukset

Kun luonnos on hyväksytty, piirrän sen puhtaaksi ja väritän, mikäli tilaus on värillinen. Lopuksi kehystän ja paketoin siistiin pahvikoteloon. Lahjataulu tulee Postin pakettiautomaattiin ja saat siitä noutokoodin matkapuhelimeen.

Galleria

Alla esimerkkejä tauluista joita olen tehnyt syntymäpäivälahjaksi. Kun tilaat karikatyyritaulun, tuet suomalaista työtä. Näiden taulujen tekijä on suomalainen taiteilija, joten työnäytteistäni näet mitä saat - piirrostyötä ei tilata Fiverrin kautta satunnaiselta intialaistaiteilijalta. 

Mitä nämä synttärilahjat maksaa?

Karikatyyrilahja -verkkokaupassa on käytössä Klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit valita jos haluat maksaa ostoksesi heti tai vaikka osissa. Sinä teet ostoksen, joten päätät myös miten maksat ne!

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10%, kehystyksen sekä ilmaisen toimituksen sinua lähimpään postin automaattiin.  

Arveluttaako vielä tilaaminen?  

Joskus kuitenkin tulee tilanteita, kun tavanomainen lahja ei riitä! Anna sähköpostiosoitteesi, niin muistuttelen silloin tällöin olemassa olostani, eikä tämä lahjaidea jää ihan unohduksiin. 

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.

Kannattaapa seurailla...

Seuraa minua, niin pysyy hyvä lahjaidea mielessä :) Valitse mieleinen kanava alta.