Ekologinen lahja

Käsittelemätön tuppeensahattu puu ja laserilla siihen poltettu karikatyyri on erilainen ja taatusti mieleenjäävä lahja hänelle, jolla on jo kaikkea. 

Tuppeensahattu puutaulu

Tuppeensahattu PUU-taideteos

Karikatyyri on iloinen muotokuvapiirros, joka on täynnä raikkaita henkilökohtaisia yksityiskohtia päivänsankarin elämän varrelta. Nyt karikatyyrin saat myös luontoa säästävänä ja tyylikkäänä vaihtoehtona - tuppeensahatulle lankulle laserilla poltetun lahjan materiaali on mahdollisimman vähän käsiteltyä puuta eikä polttamisessa tarvita mitään väriaineita tai kemikaaleja. Kuvan piirrän valokuvien pohjalta ja se on ainutlaatuinen taideteos, joita ei ole toista samanlaista. 

Helppo ja vaivaton tilaus

Lankkutaulun tilaaminen on vaivatonta, tarvitset vain muutaman valokuvan kohteesta ja pienen kuvaustekstin esim. ammatista, harrastuksista tai jostain rakkaasta paikasta tai asioista.

Tyytyväisyystakuu

Annan työlleni tyytyväisyystakuun - saat kuvasta aina luonnoksen ja ellet ole fiksausten jälkeenkään siihen tyytyväinen, niin tilaus perutaan eikä tarvitse mitään siitä maksaakaan. Lisää tekijästä >

Klarna maksuvaihtoehdot

Verkkokaupassani on käytössä Klarnan maksutavat, joten voit itse päättää maksatko heti kortilla tai verkkopankissa vai haluatko käyttää Klarnan maksua osissa.

50v lahja

Erilainen lahjaidea

Karikatyyritaulu erottuu lahjapöydästä ja on varmasti päivän puhutuin lahja. Henkilökohtainen ja uniikki muotokuva on kunnianosoitus lahjan saajalle, siksi kuvan yksityiskohtia kannattaa miettiä aina tarkkaan. 
Ammattiin tai harrastuksiin liittyvät yksityiskohdat on suosittuja liittää mukaan. Samoin hyvin toimii myös joku rakas paikka, esimerkiksi kesämökki tai muu helposti tunnistettava ympäristö.
Taulu on lahja, jonka antaja muistetaan. Varsinkin näyttävä, puulle poltettu piirros jää mieleen kaikille vieraille. Loistava idea luonnonläheiselle ihmiselle!
Taulun voi ripustaa seinälle tai laittaa pöydälle.

50-vuotislahja

Vastuullisen ihmisen suosikkilahja

Materiaalina tuppeensahattu puu soveltuu erinomaisesti juuri luontohenkiselle ihmiselle. Materiaali kruunaa muutenkin erikoisen lahjan, jota ei kaikilla ole. Puu on elävä materiaali, lankku on noin 2,3 cm paksu ja mitat 20x25 cm. Koko vaihtelee hieman sen mukaan, mistä kohtaa pala on sahattu.
Varsinkin metsästäjälle tai esimerkiksi muuten luonnossa viihtyvälle henkilölle taulu on aivan älyttömän hyvä lahjaidea.
Verkkokaupassani on käytössä Klarna, eli se antaa joustoa maksuvaihtoehtoihin. Työlläni on tietenkin myös tyytyväisyystakuu, josta voit lukea lisää täältä.

Karikatyyri on lahja jonka tilaat helposti

Karikatyyri valokuvasta

1. Etsi valokuvia

Etsi pari kolme hyvää valokuvaa päivänsankarista, ainakin yksi lähikuva, jossa silmät näkyy selkeästi. Keksi lyhyt kuvausteksti ammatista, harrastuksista jne ja millaisia yksityiskohtia tauluun niistä saisi. Tee tilaus verkkokaupassa.

Synttärilahja luonnos

2. kommentoi luonnosta

Lähetän kuvasta luonnoksen sähköpostilla kommenteille ja niiden pohjalta teen tarvittaessa säätöjä... usein ideoita alkaa syntyä kun näkee ensimmäisen vedoksen ja niistä saa hyviä ideoita kehittää kuvaa.

Postin pakettiautomaatti

3. Valmis taulu

Kun luonnos on hyväksytty, piirrän sen puhtaaksi ja poltan sen lankulle. Lopuksi kehystän ja paketoin siistiin pahvikoteloon. Lahjataulu tulee Postin pakettiautomaattiin ja saat siitä noutokoodin matkapuhelimeen.

Tyytyväiset Asiakkaani kertovat

Asiakaspalaute on minulle erityisen tärkeää, sillä se auttaa kehittämään näitä persoonallisia lahjoja oikeaan suuntaan. Olisin erittäin kiitollinen, jos viitsit käydä antamassa palautetta, siitä on hyötyä myös tuleville asiakkailleni, jotka vielä miettivät karikatyyrin tilaamista.

Verkkokauppa

Karikatyyrilahja -verkkokaupassa on käytössä Klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit valita jos haluat maksaa ostoksesi heti tai vaikka osissa. Sinä teet ostoksen, joten päätät myös miten maksat ne!

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10%, sekä ilmaisen toimituksen sinua lähimpään postin automaattiin.  

Arveluttaako vielä tilaaminen?  

Joskus kuitenkin tulee tilanteita, kun tavanomainen lahja ei riitä! Anna sähköpostiosoitteesi, niin muistuttelen silloin tällöin olemassa olostani, eikä tämä lahjaidea jää ihan unohduksiin. 

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.

Ja kannattaa muuten seurailla...

Pistä minun some-sivut seurantaan, niin pysyy hyvä lahjaidea mielessä :)