Image placeholder

Tekijä vapaalla!

Jos etsit yrityksellesi markkinoinnin tekijää, joka saa asioita aikaiseksi ja tietää mitä tekee, niin ilmaise kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella. Katsotaan mihin se voisi johtaa.

Nimeni on Janne Markkanen, markkinointivelho, joka on aiheen parissa pyörinyt jo 80-luvulta saakka. Tekeminen on ajan myötä tarkentunut enemmän ja enemmän sähköiseen, eli etenkin kaikki verkossa tapahtuva markkinointi kiinnostaa! Nyt tuli siis eteen tilanne, että ammattitaidostani muodostui niin sanotusti julkinen osake - eli markkinointiboostia tarvitsevilla on tilaisuus saada käyttöön kaikki se mitä olen biometriselle kiintolevylleni pakannut ... joka lienee ihan yllättävänkin paljon.
En etsi vain työpaikkaa, etsin seikkailua. Etsin paikkaa, jossa voin käyttää koko kirjoa taitojani, haastaa itseni ja, mikä tärkeintä, tehdä merkityksellistä työtä yritykselle, joka ymmärtää markkinoinnin voiman.

Hieman minusta

Näin kypsemmällä iällä olen osannut antaa tilaa uteliaisuudelleni ja löytänyt intohimoni, huomatakseni että suurin osa niistä liittyy tavalla tai toisella teknologiaan.
Matkani alkoi yläasteikäisenä Citymarketin tussinhuuruiselta mainos-osastolta, jossa tekstasin päivän tarjouksia. Kovinkaan paljon eväitä en saanut koulun opinto-ohjaajalta, joka ei tainnut edes tietää että mainosten tekeminen olisi ammatti. 80-luvun ykköslehti Skimbaaja antoi minulle mahdollisuuden tehdä sporttiaiheen tiimoilta sarjakuvia, sekä houkutteli isoon kaupunkiin Mainosgraafikkojen kouluun, jonka ohessa olisin alkanut opiskelemaan lehden taittoa. 
Ei ollut vielä sen aika. Huomasin yllättäen olevani yrittäjä. Tuo vaihtelevamaastoinen matka mahdollisti sen, että sain kokeilla ihan kaikkea mahdollista mainonnan ja markkinoinnin maailmassa.
Olen ollut myös oikeasti mainostoimistossa töissä! Sieltä minut rekrytoitiin viimeisimpään työpaikkaani Lujatalolle, jossa tittelini kohdalla luki AD. 
Uteliaisuus on pitänyt minut virkeänä ja uskon elämän olevan jatkuvaa oppimista. Kaikkien niiden satojen opiskeltujen sovellusten ja markkinointihärdellien jälkeen en voisi kuvitella tilannetta, että näillä pärjään. Aina tulee jotain uutta. Onneksi.
Vaikka toimenkuvani ei kaikkea välttämättä edellyttäisikään, tällä hetkellä uskallan sanoa ääneen olevani ihan kohtalaisen hyvä monessakin asiassa… 
💪🏻 alla joitakin mitä voisin tehdä vaikka päätoimisesti: + kuvankäsittely, valokuvaus, videokuvaus ja editointi + graafinen suunnittelu, taitto, brändi-identiteetti + kuvitus, sarjakuvat, karikatyyrit + www-sivujen suunnittelu ja toteutus + hakukoneoptimointi, analytiikka, konversio-optimointi + digi-markkinointi; Google Ads, Facebook, display, uutiskirje- ja markkinoinnin automaatio, chatbotit + sisältömarkkinointi
🥈puhumattakaan mitä kaikkea yrittäjähenkisyyteni on ajanut opiskelemaan: + tekoälykkyys (AI) + virtuaalitodellisuus (vr) ja autettu todellisuus (ar) + koodaus + verkkokauppa-alustat + 3D grafiikka ja renderointi + 3D tulostaminen + mobiilisovellusten suunnittelu ja toteutus + dronen lennättely kuvaustarkoituksessa
Varsinaisen työnteon lopettamisen ja aloittamisen välinen aikani kuluu:  + kirjoja kuunnellessa ja sähköautoillessa + koiraa ulkoiluttaessa + karikatyyrejä piirrellessä + rakennellessa + perheeseen tutustuessa

Tarvitsetko siis tekijää?

Jos kirjoittelu tuntuu kömpelöltä tavalta, niin tietenkin saa soittaakin: 0445852845

Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.

Mitä kaikkea osaan

Alla lyhyesti eri osaamisen ja intohimon kohteita, joista uskallan hyvällä omallatunnolla sanoa, että hallitsen. Loputkin selviää sitten jos päästään keskusteluyhteyteen...

Markkinointistrategiat

Tehokkuus tulee siitä, että asiat suunnitellaan ensin.


Verkkosivujen suunnittelu

Onnistuu kaikki, mutta koodaamisen saa tehdä joku muu.


Hakukoneoptimointi (SEO)

Silloin kun Alta Vista oli ykkönen, tiesin että tämä kannattaa osata.


Sähköpostimarkkinointi

Uutiskirjeet ja markkinoinnin automaatiot toimii yhä.


Kuvitus / karikatyyrit

Tämä on niin peruskauraa, tehnyt koko ikäni.


Some-markkinointi

Somessa markkinointi on vielä edullista ja tehokasta.


Brändin suunnittelu

Aina ikkunateippauksista brändimanuaaliin.


Konversio-optimointi

Kaikki lähtee siitä että asiakas pitää saada reagoimaan.