Mistä autoharrastajalle lahja? Katso tämä

Mistä autoharrastajalle lahja? Katso tämä

Autoharrastajalle lahja - hauska taulu

Kovalle autoharrastajalle on haastava keksiä lahjaa, mikä liittyisi harrastukseen, mutta ilman vaaraa hankkia jotain mikä ei todellakaan sovi autoon.

Autoharrastajalle lahjaideana voisi olla erilaisia varaosia, jotka auttavat pitämään auton kunnossa ja tekevät ajamisesta turvallisempaa. Toinen hyvä lahjaidea autoharrastajalle on ajovarusteet, kuten uusi rattipidike tai ratinpäällyste. Nämä varusteet auttavat parantamaan ajokokemusta ja tekevät ajamisesta mukavampaa. Voit aina antaa autoharrastajalle lahjakortin esimerkiksi huoltoon tai autokauppaan.

Usein lahjaideaa miettiessä on tiedossa päivänsankarin harrastus ja intohimon kohde. Mutta moni on jo harrastuksessaan niin pitkällä, ettei ulkopuolisilla ole mitään mahdollisuuksia selvittää, millaisia työkaluja tai välineitä tämä harrastus vielä kaipaa. Eikä se välttämättä aina selviä edes kysymällä... 

Motonetin lahjakortin jälkeen helpoin ja varmasti myös aikalailla mieleinen lahja on teettää karikatyyritaulu, jossa sankari poseeraa rakkaan kulkupelinsä kanssa. Tälläinen taulu on helppo toteuttaa, vaikkei auto olisi vielä valmiskaan. Kunhan tietää suurinpiirtein millainen rakennusprojektista on tulossa, netistä kyllä löytyy mallikuvia joita voi piirtämisessä hyödyntää. Tai jos kyseessä on uusi, mutta muuten erityisen tunteita herättelevä kulkupeli.

Kuvaan kannattaa lisätä myös mahdolliset hauskat onnistumiset tai vastoinkäymiset matkan varrelta, jos sellaisia on tiedossa. Toki kuva toimii ilmankin, jos em. asiat ovat mahdollisesti hieman kipeitä...

Jos olet etsimässä vielä sopivaa lahjaa, ja tälläinen taulu tuntuisi sopivalta, niin käy tekemässä tilaus verkkokaupassa >>>.

Autoharrastajalle erilainen lahja

Autoharrastajalle erilainen lahja

Liity postituslistalleni, niin saat hyvissä ajoin muistutuksia mm. kalenterin merkkipäivistä, jolloin jää aikaa lahjan hankintaan... toimii vaikka et karikatyyriä tilaisikaan.