Hauska läksiäislahja työkaverille

Usein läksiäislahjat aiheuttavat päänvaivaa työporukassa, koska niitä on niin vaikea keksiä. Usein työkaverista tietää vain pintapuolisesti harrastukset tai vapaa-ajan viettopaikat. Näillä tiedoilla saakin jo hyvän karikatyyrin aikaan.

50-vuotislahja

Erilainen Läksiäislahja työkaverille

Karikatyyri on mieleen jäävä muotokuva, jossa on mukana työkaveriin liittyviä hauskoja yksityiskohtia. Karikatyyrissä voi olla muistoja työpaikalta tai se voi liittyä tai olla liittymättä hänen ammattiin. Kuvassa suurennetaan suurta tai pienennetään pientä, mutta ei koskaan niin että sillä loukataan ketään. Katso saamaani palautetta tästä.

Helppo ja vaivaton tilaus

Lahjan tilaaminen on vaivatonta, tarvitset vain pari valokuvaa työkaverista ja pieni kuvausteksti esim. ammatista, harrastuksista tai joistain muista kuvaan liitettävistä asioista.

Tyytyväisyystakuu

Annan työlleni tyytyväisyystakuun - saat taulusta aina luonnoksen ja ellet ole fiksausten jälkeenkään siihen tyytyväinen, niin tilaus perutaan eikä tarvitse mitään siitä maksaakaan. Lisää tekijästä >

Klarna maksuvaihtoehdot

Verkkokaupassani on käytössä Klarnan maksutavat, joten voit itse päättää maksatko heti kortilla tai verkkopankissa vai haluatko käyttää Klarnan maksua osissa.

Lahja lähtevälle

Vaihtoehto sille perinteiselle

Perinteisesti helpoin lahjaidea työkavereilta on joku lahjakortti tai viinapullo. Suoraan harrastukseen liittyvä lahja on varmasti pidetty, mutta niissä on aina se riski, että hankittu tuote löytyy jo kaapista.
Harrastusväline ei myöskään ole kovin henkilökohtainen tai varsinkaan uniikki lahja ja pahimmassa tapauksessa se päätyy varastoon tai HuutoNettiin saman tien. Karikatyyriä toisaalta ei varmasti vielä kovin moni omista ja se on arvostettu lahja vielä vuosienkin jälkeen ja sen äärellä on hauska muistella vanhoja työkavereitaan.

Hauska lahja työkaverille

Vaivaton kimppalahja

Karikatyyritaulu on vaivaton kimppalahja, taulu on helppo hankkia työporukalla. Suunnitteluun ja ideointiin voi osallistua kaikki, mikä varmistaa sen että yksityiskohtia tulee paljon ja taulu on ikimuistoinen läksiäislahja.
Paketin avaaminen on ikimuistoinen hetki ja se kannattaa ehdottomasti ottaa videolle. 
Verkkokaupassani on käytössä Klarna maksutavat, eli siitä tulee mukavasti joustoa maksuvaihtoehtoihin. Työlläni on tietenkin myös tyytyväisyystakuu, josta voit lukea lisää täältä.

Helposti tilattavat läksiäislahjat

Karikatyyri valokuvasta

1. Etsi valokuvia

Etsi muutama hyvä valokuva päivänsankarista ja ainakin yksi lähikuva, jossa silmät näkyy selkeästi. Keksi lyhyt kuvausteksti ammatista, harrastuksista jne ja millaisia yksityiskohtia tauluun niistä saisi. Tee tilaus verkkokaupassa.

Synttärilahja luonnos

2. kommentoi luonnosta

Lähetän taulusta luonnoksen sähköpostilla kommenteille, joiden pohjalta teen tarvittaessa korjauksia... usein ideoita alkaa syntyä kun näkee ensimmäisen luonnoksen ja niistä saa hyviä ideoita virittää kuvaa eteenpäin.

Postin pakettiautomaatti

3. Valmis taulu

Kun luonnos on hyväksytty, piirrän sen puhtaaksi ja väritän, mikäli tilaus on värillinen. Lopuksi kehystän ja paketoin siistiin pahvikoteloon. Lahjataulu tulee Postin pakettiautomaattiin ja saat siitä noutokoodin matkapuhelimeen.

Läksiäislahja galleria

Alla esimerkkejä tauluista joita olen tehnyt lahjaksi. Kun tilaat minulta karikatyyritaulun, se on aina suomalaista työtä. Näiden taulujen tekijä on suomalainen taiteilija, joten työnäytteistäni näet mitä saat - piirrostyötä ei tilata Fiverrin kautta satunnaiselta intialaistaiteilijalta. 

Tyytyväiset Asiakkaani kertovat

Karikatyyrilahja kokemuksia

”Todellista mittatilaustyötä! Tämä taiteilija ottaa huomioon tarkatkin toiveet ja työstää kuvasta useamman vedoksen ennen finaalia. Tällainen työtapa ja pieteetillä tekeminen lämmittää sydäntä. Suosittelen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Janne Kortelainen

”Aivan mahtavia ja todella upeita. Monesti olen näitä palannut katselemaan ja ihastelemaan. Yhden tilasin 50-vuotis lahjaksi ja lahjan saaja oli äärettömän iloinen ja tyytyväinen lahjastaan. Haaveena on, että saisin itsestäni värillisen koko kuvan. Se olisi PARAS lahja mitä tiedän.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kari Kaarnavuori

”Taulu oli todella hieno ja siinä oli hienosti kaikki mitä haluttiin taideteokseen. Palvelu oli aivan loistavaa, sellaista heittäytymistä yllättäviin tilanteisiin, että ei meinannut todeksi uskoa, iso kiitos vielä Janne!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Timo Kanervo

”Huikeita tuotteita. Juuri sellainen kuin halusin. Kuuntelee asiakasta ja taulu on juuri oikeanlainen. Suosittelen lämpimästi!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hanna Määttä

”Lopputulos eli työnjälki oli loistavan hyvä. Asiointi Jannen kanssa oli helppoa, ystävällistä ja kaikin puolin mutkatonta. Niin lahjan saaja, kuin antajatkin olivat erinomaisen tyytyväisiä. Suosittelen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kimmo Ruokoniemi

“Sain lahjaksi värikkään karikatyyrin ja miten upea se onkaan, kiitos taiteilijalle joka on osannut kysyä ja tallentaa teokseen just minulle mieluisat asiat! Taidetta isolla Teellä!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tom Tom

“Lahjoitimme Jannen työstämän karikatyyrin eläkkeelle jäävälle työkaverille. Karikatyyri oli upeasti tehty ja sisälsi kollegan työuran tärkeimmät kulmakivet sopivan humoristisesti kuvitettuna. Nappivalinta näin jälkikäteenkin arvioituna. Jannen tekemisiä voi kyllä lämpimästi suositella

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marko Forsblom

Palautetta Googlessa

Asiakaspalaute on minulle erityisen tärkeää, sillä se auttaa kehittämään näitä persoonallisia lahjoja oikeaan suuntaan. Olisin erittäin kiitollinen, jos viitsit käydä antamassa palautetta, siitä on hyötyä myös tuleville asiakkailleni, jotka vielä miettivät karikatyyrin tilaamista.

Verkkokauppa

Karikatyyrilahja -verkkokaupassa on käytössä Klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit valita jos haluat maksaa ostoksesi heti tai vaikka osissa. Sinä teet ostoksen, joten päätät myös miten maksat ne!

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10%, kehystyksen sekä ilmaisen toimituksen sinua lähimpään postin automaattiin.  

Arveluttaako vielä tilaaminen?  

Joskus kuitenkin tulee tilanteita, kun tavanomainen lahja ei riitä! Anna sähköpostiosoitteesi, niin muistuttelen silloin tällöin olemassa olostani, eikä tämä lahjaidea jää ihan unohduksiin. 

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.

Ja kannattaa muuten seurailla...

Pistä minun some-sivut seurantaan, niin pysyy hyvä lahjaidea mielessä :)