Mitä viisikymppiselle lahjaksi?

50 vuotislahja miehelle, jonka kehtaa tuoda vaikka parempiinkin piireihin. Loistava idea henkilölle, jolla on jo kaikkea! Karikatyyri on upea ja uniikki tapa juhlistaa merkkipäivää.

50-vuotislahja

50 vuotislahja joka jää mieleen

Karikatyyri on iloinen, piirretty muotokuva, joka on täynnä värikkäitä henkilökohtaisia yksityiskohtia päivänsankarin elämän varrelta. Karikatyyritaulu on mahtava 50 vuotislahja, siinä voidaan korostaa ilmeikkäästi päivänsankarin ulkoisia piirteitä tai jotain persoonallista luonteen ominaisuutta. Usein kuvassa suurennetaan suurta tai pienennetään pientä, mutta ei niin että halutaan loukata ketään - se on todellinen hyvän mielen lahja. Katso saamaani palautetta tästä.

Helppo ja vaivaton tilaus

Taulun tilaaminen on vaivatonta, tarvitset vain pari valokuvaa päivänsankarista ja pieni kuvausteksti esim. ammatista, harrastuksista tai jostain rakkaasta paikasta tai asioista.

Tyytyväisyystakuu

Annan työlleni tyytyväisyystakuun - saat kuvasta aina luonnoksen ja ellet ole fiksausten jälkeenkään siihen tyytyväinen, niin tilaus perutaan eikä tarvitse mitään siitä maksaakaan. Lisää tekijästä >

Klarna maksuvaihtoehdot

Verkkokaupassani on käytössä Klarnan maksutavat, joten voit itse päättää maksatko heti kortilla tai verkkopankissa vai haluatko käyttää Klarnan maksua osissa.

50v lahja

Erilainen 50 vuotislahja miehelle

Karikatyyritaulu erottuu juhlapöydästä ja on taatusti yksi päivän puheenaiheista. Henkilökohtainen muotokuva on myös kunnianosoitus päivänsankarille, siksi taulun yksityiskohtia kannattaa miettiä hieman tarkemmin. 
Taulu on myös lahja, jonka antaja muistetaan varmasti. Et sekoitu viinapullojen tai lahjakorttien tuojiin. Kuvasta saa myös astetta henkilökohtaisemman, kun sisällyttää yksityiskohtiin jotain sellaista, mitä ulkopuoliset ei välttämättä tajua.
Myös työhistoriaan tai harrastuksiin liittyvät yksityiskohdat on suosittuja liittää tauluun. Samoin hyvin toimii myös joku rakas paikka, esimerkiksi kesämökki tai muu helposti tunnistettava ympäristö.

50-vuotislahja

Kätevä kimppalahja

Karikatyyritaulu on huikea kimppalahja, voitte luovuttaa taulun vaikka perheen tai työporukan puolesta. Suunnitteluprosessiin ja ideointiin voi osallistua koko porukka, mikä varmistaa sen että yksityiskohtia tulee paljon.
Myös lahjapaketin avaaminen on ikimuistoinen tilaisuus ja se kannattaakin ehdottomasti ottaa videolle. 
Verkkokaupassani on käytössä Klarna, eli se antaa joustoa maksuvaihtoehtoihin. Työlläni on tietenkin myös tyytyväisyystakuu, josta voit lukea lisää täältä.

50v lahja jonka tilaat helposti

Karikatyyri valokuvasta

1. Etsi valokuvia

Etsi pari kolme hyvää valokuvaa päivänsankarista, ainakin yksi lähikuva, jossa silmät näkyy selkeästi. Keksi lyhyt kuvausteksti ammatista, harrastuksista jne ja millaisia yksityiskohtia tauluun niistä saisi. Tee tilaus verkkokaupassa.

50 v lahja miehelle

2. kommentoi luonnosta

Lähetän kuvasta luonnoksen sähköpostilla kommenteille ja niiden pohjalta teen tarvittaessa säätöjä... usein ideoita alkaa syntyä kun näkee ensimmäisen vedoksen ja niistä saa hyviä ideoita kehittää kuvaa.

Postin pakettiautomaatti

3. Valmis taulu

Kun luonnos on hyväksytty, piirrän sen puhtaaksi ja väritän, mikäli tilaus on värillinen. Lopuksi kehystän ja paketoin siistiin pahvikoteloon. Lahjataulu tulee Postin pakettiautomaattiin ja saat siitä noutokoodin matkapuhelimeen.

50v lahja Galleria

Alla esimerkkejä tauluista joita olen tehnyt 50-vuotis lahjaksi. Kun tilaat karikatyyritaulun, se on aina suomalaista työtä. Näiden taulujen tekijä on suomalainen taiteilija, joten työnäytteistäni näet mitä saat - piirrostyötä ei tilata Fiverrin kautta satunnaiselta intialaistaiteilijalta. 

Tyytyväiset Asiakkaani kertovat

Asiakaspalaute on minulle erityisen tärkeää, sillä se auttaa kehittämään näitä persoonallisia lahjoja oikeaan suuntaan. Olisin erittäin kiitollinen, jos viitsit käydä antamassa palautetta, siitä on hyötyä myös tuleville asiakkailleni, jotka vielä miettivät karikatyyrin tilaamista.

Verkkokauppa

Karikatyyrilahja -verkkokaupassa on käytössä Klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit valita jos haluat maksaa ostoksesi heti tai vaikka osissa. Sinä teet ostoksen, joten päätät myös miten maksat ne!

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10%, kehystyksen sekä ilmaisen toimituksen sinua lähimpään postin automaattiin.  

Arveluttaako vielä tilaaminen?  

Joskus kuitenkin tulee tilanteita, kun tavanomainen lahja ei riitä! Anna sähköpostiosoitteesi, niin muistuttelen silloin tällöin olemassa olostani, eikä tämä lahjaidea jää ihan unohduksiin. 

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.

Ja kannattaa muuten seurailla...

Pistä minun some-sivut seurantaan, niin pysyy hyvä lahjaidea mielessä :)