Mitä viisikymppiselle lahjaksi?

50 vuotislahja miehelle, jonka kehtaa tuoda vaikka parempiinkin piireihin. Loistava idea henkilölle, jolla on jo kaikkea! Karikatyyriä ei melko varmasti vielä seinältä löydy. Tauluja menee eniten juuri lahjaksi viisikymppiselle, joten sekin tilanne voi kohta muuttua...

50-vuotislahja

50 vuotislahja joka jää mieleen

Karikatyyri on iloinen, piirretty muotokuva, joka on täynnä värikkäitä henkilökohtaisia yksityiskohtia päivänsankarin elämän varrelta. Karikatyyritaulu on mahtava 50 vuotislahja, siinä voidaan korostaa ilmeikkäästi päivänsankarin ulkoisia piirteitä tai jotain persoonallista luonteen ominaisuutta. Usein kuvassa suurennetaan suurta tai pienennetään pientä, mutta ei niin että halutaan loukata ketään - se on todellinen hyvän mielen lahja. Katso saamaani palautetta tästä.

Helppo ja vaivaton tilaus

Taulun tilaaminen on vaivatonta, tarvitset vain pari valokuvaa päivänsankarista ja pieni kuvausteksti esim. ammatista, harrastuksista tai jostain rakkaasta paikasta tai asioista.

Tyytyväisyystakuu

Annan työlleni tyytyväisyystakuun - saat kuvasta aina luonnoksen ja ellet ole fiksausten jälkeenkään siihen tyytyväinen, niin tilaus perutaan eikä tarvitse mitään siitä maksaakaan. Lisää tekijästä >

Klarna maksuvaihtoehdot

Verkkokaupassani on käytössä Klarnan maksutavat, joten voit itse päättää maksatko heti kortilla tai verkkopankissa vai haluatko käyttää Klarnan maksua osissa.

50v lahja

Erilainen 50 vuotislahja miehelle

Karikatyyritaulu erottuu juhlapöydästä ja on taatusti yksi päivän puheenaiheista. Henkilökohtainen muotokuva on myös kunnianosoitus päivänsankarille, siksi taulun yksityiskohtia kannattaa miettiä hieman tarkemmin. 
Taulu on myös lahja, jonka antaja muistetaan varmasti. Et sekoitu viinapullojen tai lahjakorttien tuojiin. Kuvasta saa myös astetta henkilökohtaisemman, kun sisällyttää yksityiskohtiin jotain sellaista, mitä ulkopuoliset ei välttämättä tajua.
Myös työhistoriaan tai harrastuksiin liittyvät yksityiskohdat on suosittuja liittää tauluun. Samoin hyvin toimii myös joku rakas paikka, esimerkiksi kesämökki tai muu helposti tunnistettava ympäristö.

50-vuotislahja

Kätevä kimppalahja

Karikatyyritaulu on huikea kimppalahja, voitte luovuttaa taulun vaikka perheen tai työporukan puolesta. Suunnitteluprosessiin ja ideointiin voi osallistua koko porukka, mikä varmistaa sen että yksityiskohtia tulee paljon.
Myös lahjapaketin avaaminen on ikimuistoinen tilaisuus ja se kannattaakin ehdottomasti ottaa videolle. 
Verkkokaupassani on käytössä Klarna, eli se antaa joustoa maksuvaihtoehtoihin. Työlläni on tietenkin myös tyytyväisyystakuu, josta voit lukea lisää täältä.

50v lahja jonka tilaat helposti

Karikatyyri valokuvasta

1. Etsi valokuvia

Etsi pari kolme hyvää valokuvaa päivänsankarista, ainakin yksi lähikuva, jossa silmät näkyy selkeästi. Keksi lyhyt kuvausteksti ammatista, harrastuksista jne ja millaisia yksityiskohtia tauluun niistä saisi. Tee tilaus verkkokaupassa.

50 v lahja miehelle

2. kommentoi luonnosta

Lähetän kuvasta luonnoksen sähköpostilla kommenteille ja niiden pohjalta teen tarvittaessa säätöjä... usein ideoita alkaa syntyä kun näkee ensimmäisen vedoksen ja niistä saa hyviä ideoita kehittää kuvaa.

Postin pakettiautomaatti

3. Valmis taulu

Kun luonnos on hyväksytty, piirrän sen puhtaaksi ja väritän, mikäli tilaus on värillinen. Lopuksi kehystän ja paketoin siistiin pahvikoteloon. Lahjataulu tulee Postin pakettiautomaattiin ja saat siitä noutokoodin matkapuhelimeen.

50v lahja Galleria

Alla esimerkkejä tauluista joita olen tehnyt 50-vuotis lahjaksi. Kun tilaat karikatyyritaulun, se on aina suomalaista työtä. Näiden taulujen tekijä on suomalainen taiteilija, joten työnäytteistäni näet mitä saat - piirrostyötä ei tilata Fiverrin kautta satunnaiselta intialaistaiteilijalta. 

Tyytyväiset Asiakkaani kertovat

Karikatyyrilahja kokemuksia

”Todellista mittatilaustyötä! Tämä taiteilija ottaa huomioon tarkatkin toiveet ja työstää kuvasta useamman vedoksen ennen finaalia. Tällainen työtapa ja pieteetillä tekeminen lämmittää sydäntä. Suosittelen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Janne Kortelainen

”Aivan mahtavia ja todella upeita. Monesti olen näitä palannut katselemaan ja ihastelemaan. Yhden tilasin 50-vuotis lahjaksi ja lahjan saaja oli äärettömän iloinen ja tyytyväinen lahjastaan. Haaveena on, että saisin itsestäni värillisen koko kuvan. Se olisi PARAS lahja mitä tiedän.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kari Kaarnavuori

”Taulu oli todella hieno ja siinä oli hienosti kaikki mitä haluttiin taideteokseen. Palvelu oli aivan loistavaa, sellaista heittäytymistä yllättäviin tilanteisiin, että ei meinannut todeksi uskoa, iso kiitos vielä Janne!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Timo Kanervo

”Huikeita tuotteita. Juuri sellainen kuin halusin. Kuuntelee asiakasta ja taulu on juuri oikeanlainen. Suosittelen lämpimästi!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hanna Määttä

”Lopputulos eli työnjälki oli loistavan hyvä. Asiointi Jannen kanssa oli helppoa, ystävällistä ja kaikin puolin mutkatonta. Niin lahjan saaja, kuin antajatkin olivat erinomaisen tyytyväisiä. Suosittelen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kimmo Ruokoniemi

“Sain lahjaksi värikkään karikatyyrin ja miten upea se onkaan, kiitos taiteilijalle joka on osannut kysyä ja tallentaa teokseen just minulle mieluisat asiat! Taidetta isolla Teellä!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tom Tom

“Lahjoitimme Jannen työstämän karikatyyrin eläkkeelle jäävälle työkaverille. Karikatyyri oli upeasti tehty ja sisälsi kollegan työuran tärkeimmät kulmakivet sopivan humoristisesti kuvitettuna. Nappivalinta näin jälkikäteenkin arvioituna. Jannen tekemisiä voi kyllä lämpimästi suositella

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marko Forsblom

Palautetta Googlessa

Asiakaspalaute on minulle erityisen tärkeää, sillä se auttaa kehittämään näitä persoonallisia lahjoja oikeaan suuntaan. Olisin erittäin kiitollinen, jos viitsit käydä antamassa palautetta, siitä on hyötyä myös tuleville asiakkailleni, jotka vielä miettivät karikatyyrin tilaamista.

Verkkokauppa

Karikatyyrilahja -verkkokaupassa on käytössä Klarna.fi joustavat maksutavat. Klarnalla voit valita jos haluat maksaa ostoksesi heti tai vaikka osissa. Sinä teet ostoksen, joten päätät myös miten maksat ne!

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10%, kehystyksen sekä ilmaisen toimituksen sinua lähimpään postin automaattiin.  

Arveluttaako vielä tilaaminen?  

Joskus kuitenkin tulee tilanteita, kun tavanomainen lahja ei riitä! Anna sähköpostiosoitteesi, niin muistuttelen silloin tällöin olemassa olostani, eikä tämä lahjaidea jää ihan unohduksiin. 

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.

Ja kannattaa muuten seurailla...

Pistä minun some-sivut seurantaan, niin pysyy hyvä lahjaidea mielessä :)