Tilauksen tekeminen

1. Helpoin ja nopein tapa tehdä tilaukset on verkkokaupan kautta

Katso löytyykö verkkokaupasta sopiva vaihtoehto lahjatauluksi, jos tarpeesi on jotain muuta, voit lähettää siitä viestiä etusivun yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla moc.ajhaliryytakirak%40ennaj.

2. Lopputuote

Karikatyyritaulu on sähköisesti käsityönä valokuvien ja asiakkaan toiveiden perusteella piirretty uniikki muotokuva, joka tulostetaan laadukkaalle valokuvapaperille ja kehystetään valmiiksi lahjaksi. Toimitus tukevassa pahvilaatikossa.

3.Mitä tietoja tarvitaan?

Taulun toimitusosoite ja sähköpostiosoite tulee antaa tilausta tehdessä. Sähköpostilla saat minulta luonnokset kuvasta. Samoin toimitusta varten tarvitaan kännykkänumero, johon saat tekstiviestin, jolla voit noutaa lähetyksesi. Lähetän paketit pääsääntöisesti Postin pakettipisteisiin, sillä niihin toimitukset liikkuvat nopeiten ja joskus peräti viikonloppuisin. Tilauksen tekeminen on sopimus ja edellyttää luvan antamista tietojesi keräämiseen ja käsittelyyn. Tekemällä tilauksen tietosi tallentuvat myös asiakasrekisteriini. Voit tutustua tarkemmin tietosuojaselosteessa, miten käsittelen tietojasi.
Tilauksen toteuttamiseen tarvitsen myös valokuvia piirrettävistä henkilöistä. Mielellään ainakin muutama lähikuva, joissa näkyy silmät hyvin. Valokuvat lähetetään lomakkeella, joka avautuu maksun jälkeen.
Profiilikuvaa tilatessa ei tarvitse antaa toimitusosoitetta, sillä toimitus tapahtuu ilmoitettuun sähköpostiin. Maksutavasta riippuen kuitenkin Klarna saattaa vaatia osoitetta.
Poistan kaikki valokuvat tilauksen toimituksen jälkeen.
Ilmainen toimitus kattaa lähetyksen Suomen sisällä. Ulkomaan lähetykset täytyy katsoa tapauskohtaisesti vastaanottajamaan mukaan.

4.Maksutavat

Verkkokaupassani on käytössä Klarna-maksutavat, joten tilaaminen on molemmin puolin turvallista ja jouhevaa. Voit itse päättää kuinka haluat tilauksen maksaa. Voit tutustua Klarnan ehtoihin tästä.

5.Tyytyväisyystakuu

Taulu on yksilöllisesti tehty tilaustyö, joten valmiilla työllä ei ole varsinaisesti enää palautusoikeutta. Luonnosvaiheessa kuvaan voidaan tehdä muutoksia ja säätöjä sekä korjauksia sen verran, että lopputulos on varmasti mieleinen. Lähetän aina vedoksen myös valmiista taulusta ennen tulostusta.
Jos luonnosvaiheessa korjauksilla ja säätämisillä ei saada kuvasta mieleistä, voidaan tilaus perua.

1.3.2021, VeikkolaJanne Markkanen, taiteilija itse